Paint & Shoot

Blir så glad när jag får ha mina temafotograferingar i studion, hur kladdigt det än må bli ;)


Bildretuschering med glada barn..

Ibland kan man inte göra annat än att le när man sitter och arbetar med barnbilder. Särskilt inte när man har ett såhär sött charmtroll på skärmen. Nu längtar jag till bildvisningen här och den är imooooorgon :)


Ta vara på tiden som nyfödd..

Sitter och kikar på mina minisar och tänker hur länge sen de var såhär små. Man tänker att man alltid skall minnas den tiden men de växer så fort och en småbarnsförälder är oftast så stressad så man missar nästan den tiden helt.

Ibland önskar jag att jag hade börjat fotografera innan min dotter var född, nu är hon fyra år och jag minns knappt hur liten hon var och önskar jag hade fler bilder som kunde visa den tiden som var så knapp.

Därför rekommenderar jag ALLA att ta vara på tiden, boka en fotografering innan barnen är 14 dagar och bevara det minnet, det är allt för skört och kort för att man alltid skall minnas det...


Bröllopsfotografering på en torsdag..

Ja så var det faktiskt, många som frågade om jag verkligen skrev rätt dag men så var det och jag har denna vackra bild på ett vackert brudpar att visa upp från igår.


Retuscherar en nyfödd liten tös..

Och måste bara visa en liten preview, hamnar lätt på en touchplatta i studion sen :)


30, and still going strong!

Igår blev fotografen hela 30 år och det firades med champagne, en ny soffa och ett reportage i tidningen. Trevligt reportage av en journalist som för omväxlings skull kan skriva riktigt bra när hon skriver om mig. Brukar alltid bli fel eller stå tokigt när någon försöker skriva om mig men inte igår.

Får tacka alla rara som firat mig och grattat mig, kunder som vänner det uppskattas verkligen 😘


Bohemiskt bröllop..

I helgen hade jag två bröllopsfotograferingar och det andra var bohemiskt inspirerat. De hade en önskan om att få bli fotograferade ute i ett fält samt i ett tält gjort i spets och färgglada tyger.

Den första fotograferingen var mer romantisk och mitt ute i den gröna. Båda två helt underbara bröllopspar.

Så här lite bilder ifrån helgen.


Nu är semestern slut..

..och sambon börjar jobba. Jag har även min första arbetsdag på SSF så det ska bli spännande. Ska fotografera personalporträtt i Västerås sen blir det modellfotigrafering till kvällen med an av de modeller jag samarbetar med.

Jag har iallafall även om jag jobbat en hel del haft en underbar semester med barnen och min odåga såklart. Tösen fick åka båt till Finland och träffa lilla My så hennes semester var gjord och sonen började gå ordentligt. Det kan inte bli bättre.

Så nu upp och hoppa och beställa lite touchplattor till studion innan det bär av.

Fint att jag lyckades få med min glada sambo i bakgrunden på bilden med dotra, love it!


Preview..

En preview när jag går igenom dagens bilder och vilken dag det varit. Jag LÄNGTAR tills jag kan visa lite av dagens bilder men ni får allt vänta. Brudparen måste få se dom först hur mycket jag än vill dela med mig ;)


Två bröllop på en dag..

Förbereder för morgondagens underbara bröllop och det är hela två stycken. Det underbara med att fotografera bröllop är ju att även att dom flesta är någorlunda lika i saker och ting så skiljer de sig en hel del när det gäller fotograferingen något även jag försöker få till som fotograferar.

Imorgon är det första lite mer romantiskt och det andra har ett bohemiskt tema över sig så detta ser jag fram emot det blir en hel dag helt enkelt. Kommer även att ha med mig en kollega som hjälper mig under dagen.

Sen blev jag bokat för ett till bröllop mitt i nästa vecka för ungefär en timme sedan. Otroligt roligt! Tills dess så som vanligt bjuder jag på en ifrån senaste bröllopsfotograferingen.


Ommöblering i studion..

Då är det lite omstrukturering i studion som sker under regniga dagar. Perfekt för att sitta inne och retuschera men jag kunde ju inte låta bli att göra om lite när tidningen kom på besök igår. Fyller jämnt så då bjöd jag över dom till studion för en liten visning.

Lite fler tavlor skall upp på väggen sen börjar det kännas rätt ombonat :)


Love of my life..

..ord är överflödiga, jag känner bara kärlek till dessa två underbara!


Gravidfotografering

Idag har en liten tös kommit till världen som jag skall få äran att fotografera i nästa vecka. Vilken tur att vi hann med en gravidfotografering nu när hon hade så bråttom ut till världen. Ska bli mysigt att åter igen få fotografera en liten nyfödd ute i den vackra naturen. Men nu bjuder jag på en vacker nybliven moder:


Barnfotografering i regnet..

Ibland vill fotografen lite extra och då får man allt offra sig och ligga ute i regnet när familjen till barnet står lite mer under tak för att få till de där ljuvliga bilderna.

Jag vill inte bli en inbiten studiofotograf som bara gömmer mig i en studio och fotograferar med samma rekvisita år ut och år in mot en vit bakgrund. Jag älskar temafotograferingar även om de kräver lite extra jobb så är de värda det i slutet och det tycker jag denna bild visar lite med temat äpplen..


Fotobloggar
Toppblogg.se