Tackar brudparet för hjälpen..

Här om dagen fick jag hjälp ifrån oväntat håll och det var otroligt uppskattat. Mitt kära brudpar ifrån förra året kom ner och hjälpte mig att dona i studion. Shadi som är en musiker som fått mig att må bra genom att lyssna på hans låt jag nog ska länka till här någon dag erbjöd sig att hjälpa till. Roligt när man har så underbara kunder och jag tackar ännu en gång för hjälpen och bjuder på en bild ifrån bröllopet...


Bloggen är död..

Det kan man iallafall tro på min enorma frånvaro. Jag har haft fullt upp med att renovera min studio den här månaden så jag har faktiskt inte haft tid alls att blogga. På lördag är det dock invigning i studion och dags för mig att börja jobba heltid som fotograf.

Hunnit byta namn har jag också gjort på företaget som heter precis som bloggen nu: Kristin - Photography.

Det är de sista dagarna med renovering nu och idag skall de göra klart min trapp så jag får en fin ingång ska bli spännande att se hur det ser ut när jag kommer ner ikväll för att åter igen måla. Lister och mitt nya bord ska målas, inhandla det sista på IKEA på torsdag och sedan är det bildmontering och uppsättning av alla bilder som gäller. Det ska bli så spännande det här, ett tills äventyr med en egen studio.. Jag längtar..

Ni får ett instagram foto på min lilla kaffehörna sålänge.


Vintage Portraits:

Hade min Ballerina på besök och passade på att få öva lite make up och styling för det var ett tag sen, här var vad vi kom fram till och jag bara älskar detta porträtt :)
 

Namnbyte på G

Nu sitter jag och laddar för dagens kurs, jag hinner inte alls med att blogga som jag har tänkt för jag har alldelels för många bollar i luften just nu. Idag är det kurs i katrineholm där jag skall få träffa alla mina gamla kollegor på Svenskt Skolfoto och ladda inför höstsäsongen. Ska bli riktigt spännande, jag har varit borta 1 år och har bara jobbat ett år innan det så det är otroligt skönt att få komma tillbaka till ett jobb jag vet jag uppskattas på och är saknad, ska bli spännande idag.

jag ska även ta med min nya lilla kärlek ut på kursen och fotografera en hel del. Köpte mig en Nikon D800 och den skall jag fota järnet med. Hade den förra veckan på mitt bröllop jag fotograferade den dagen och är förälskad i kameran, trots de stora filerna man får är den helt klart värd sina pengar man la ut för den.

Nej en kopp kaffe, ska dela med mig av lite jobb jag donat med i helgen på en otroligt söt tös, jag är så glad för mina kunder att jag alltid får sådana underbara sådana då jag inte kan sluta le när jag sitter och donar med deras bilder, ni är guld värda ska ni veta!

Icke att förglömma, när jag sedan kommer hem imorgon så hoppas jag att mitt namnbyte gått igenom till bolagsverket. Lundberg ska bort, jag ska ju trots allt gifta mig och nu när jag öppnar studion så var det en självklarhet att redan nu byta namn, den som lever får se :)
Just Dance - Ballerinor framför Kloster

I måndags passade vi på att bege oss ut i det blåsiga vädret för att än en gång föreviga stackars Sarah som bet ihop för att få till denna ljuva bild. Blev en hel del hoppbilder och några som är tänkta för broken dancers serien men tills dess så bjuder jag på denna goding:
 

Fotobloggar
Toppblogg.se