Trash the dress - Excavator

När jag i våras fick frågan om att fotografera ett bröllop på Marys tackade jag ja, när jag under konsultationen fick förfrågan eller snarare en begäran om att göra en Trash the Dress fotografering efter bröllopet med en grävmaskin så var det ett faktum. Det blev nästan mer prat om det än om bröllopsporträtten. 

Nu har bröllopet förevigats och brudparet har blivit riktigt goda vänner till mig och min make vilket gör det ännu roligare att föreviga just detta! Ni får en preview på bilderna som togs så visar jag resten vid ett senare tillfälle. 

Smash the Cake:

Ibland får jag så otroligt roliga uppdrag. Blev bokad för över ett år sedan av en familj jag skulle följa ett helt år. Det har varit gravidfotografering i Rosenforsparken, nyföddfotografering även där och i studio. 4 månaders & 8 månaders och nu sist 1 års fotografering. Vi har haft speglar, bad i zinkbalja och tårta som rekvisita. Man blir lite blödig när man får följa ett barn såhär länge och se henne utvecklas. Här är några bilder från 1 års fotograferingen som slutade med en fotograf som fick en hand med tårta i ansiktet:
Provfotografering innan bröllop..

I år blir det många provfotograferingar, dels för att det blivande brudparet ska få en försmak på hur jag jobbar och dela för att de ska vara lite förberedda när den stora dagen kommer då nervositeten redan spelar in så gör detta det lite enklare då de redan stått framför min kamera.

Igår hade jag två provfotograferingar, detta var den första vilket var väldigt roligt då jag fotograferade brudens syster förra året. Detta par har en tendens att hoppa på sina bilder så det var vi tvungna att föreviga även här och fler hoppbilder av annan kaliber blir det nog även den stora dagen.
Ibland har jag turen att fånga min dotter..

Och allt som oftast får jag bara fem minuter och inland knappt det med henne framför kameran. Men häromdagen blev det hela 10 bilder med tösen och 3 blev helt underbara med en skrattandes tös. 

Jag har sedan länge tänkt att göra en gigantisk fotovägg med familjen och bara svartvita bilder så då måste jag få till mina vardagsporträtt på mina små.

Har dessutom funnit en underbar plats för min och makens bröllopsporträtt för 2014. Jo jag har tänkt att ta nya porträtt på oss varje år så bröllopskläderna får användas, varför? Jo för att jag kan ☺

Tills dess kommer några små på min minisession med tösen:

If ballerinas were human - 2014

Årets temafotograferingar eller konstfotograferingar kanske jag skall döpa till heter som rubriken och det finns en hel del större planer med detta. igår var det meningen att vi skulle fotografera efter dessa teman där varje bild får en speciell mening. Påväg ut till Sundbyholm med stol och rekvisita fick vi vända om, då de hade ett möte med Harley Davidsson och nog att det kanske skulle vara roligt med en ballerina på en HD, så var inte det bilden jag sökte så vi åkte vidare.
 
Detta är andra gången vi får ställa in just de bilderna vi skall ta där. Så det blev en liten sidotur och jag blev helt tom i huvudet då jag inte riktigt visste vad vi skulle göra så jag tog en sidoväg och parkerade  och det var som om det var menat att vi skulle missa Sundbyholm även denna dag för den platsen vi fann var helt magisk både med ljus och atmosfär så här kommer lite av de underbara bilderna vi skapade igår:
 
 

Fotobloggar
Toppblogg.se