Studioinvigning

Imorgon är det studioinvigning och öppet hus från klockan 12-19 och jag är så otroligt taggad. Jag har printat, jag har monterat, städat, målat, retuscherat och städat och nu är det snart dags att inviga. Idag åkte alla tavlor och modulset och imorgon skall de visas och jag skall bara njuta av dagen samt föreviga den på bild. Tills dess bjuder jag på en till bild från produktfotograferingen åt Frozza, håll till godo:

Instagram och mycket bra respons..

Senaste tiden har jag fått otroligt mycket feedback på mina bilder på instagram och många features i olika grupper. En hel del hästälskare har börjat följa mig tack vare mina hästbilder. Det ger mig en liten utmaning, nu måste jag ut och fotografera lite mer hästar och skapa mig mer utmaningar för det är då jag är igång och skapar och planerar bilder. 

Tänkte denna morgon bara dela med mig av några bilder som gillats av många och vill ni finna mig på instagram finns jag under namnet kristin_photography_se


Gravidfotigrafering:

Igår hade jag en väldigt spännande gravidfotografering, inte nog med att det var en av mina äldsta väninnor jag förevigade och sminkade utan jag använde mig även av en annorlunda fotograferingsteknik jag skall fortsätta mig använda mig av då resultatet blir helt magiskt. Det blir som en dimma över bilden och alltså inte något jag tillsätter i Photoshop, jag älskar dessa rosa toner. Håll till godo medans det är dags att förbereda sig för dagens produktfotografering:
Bröllopsfotograf i sommar..

Sitter och går igenom några av sommarens bröllop och funderar lite. Ska bli roligt att åka ut och planera hela fotograferingen sedan men får vänta på våren först. Har väldigt olika bröllop i år så det skall bli spännande.

Till en början kanske jag skall packa ihop och åka till studion för idag är det Gravidfotografering på agendan men alltid roligt att planera bröllopsbilder 😉
Gravidfotografering i naturligt ljus

Fick äran att föreviga denna fröken när hon kom till studion och blev förevigad i det naturliga ljus jag har tillgång till. Känns så skönt att få fotografera såhär nu, har ju inte kunnat göra det på nästan ett år då jag haft studion nere i en källare men nu går huvudet på högvarv när jag kommit på alla underbara fotograferingar och teman jag kan göra i studion på grund av detta. Det är något som underlättar kan jag säga.
 
Jag uppdaterar hemsidan för fullt och även denna kommer jag bygga ett galleri av så man kan få en helhet på hur jag fotograferar och inte bara se till enstaka bilder. Hemsidan finner du på: www.kristin-photography.se
 
Tänk att många tycker hon påminner om Mona Lisa med sin lugna närvaro ;)
 
 
 
 

Utomhusfotografering i vinterlandskap..

Många här sitter och irriterar sig över den fallande snön. Jag kunde inte låta bli att jaga rätt på denna fröken då vi hade planerat en Gravidfotografering ute i snön. Snön försvann sist vi skulle försöka och tiden blev knapp då hon är inne i vecka 34.
 
Men idag föll snön och modell och häst följde med ut för att ta en fotografering. Några färdiga och en preview som jag ej visat ännu tänkte jag dela med mig av.
 
Bygger om hemsidan och det kommer definitivt bli ett album av den här fotograferingen.
 
www.kristin-photography.se
 
 
 
 Fotobloggar
Toppblogg.se