Fjordhästar mitt i vinterlandskapet

Bjuder på en till bild på några underbara fjordingar jag fick äran att fotografera i veckan, fick några likes när den lades ut på Facebook:

Fotografera bröllop:

Sitter och går igenom förra årets skörd av bröllopsbilder. Allt blev i svart vitt denna gång, tyckte det var passande.

Jag ska stå på Bröllopsmässan i år i Eskilstuna så portfolion och bilder att visa måste vara klart, så jag har en hel del att gå igenom.

Boudoir är något som jag ska försöka slå ett slag extra för i år så jag hoppas de blir fler som vill ha den typen av bilder att ge bort i sina morgongåvor till sina blivande makar.
Ut och fotografera Islandshästar.

Här om dagen var jag ute och fotograferade islandshästar och en och en annan fjording kom även med på bild. Publicerade först en bild på syster islandshäst som jag kommer dela med mig av här. Sen la min syster ut bilden jag hade på två fjordingar och länkade till min jobb sida på Facebook. Kristin Lundberg - Photography, jag fick över 280 likes på den bilden och blodad tand. Så idag är det tidigt upp och sen ska jag bege mig till Iskarjel här i Eskilstuna och fotografera lite fler underbara hästar i snön. 
 

1 års fotografering..

Jag har fått äran att följa en familj väldigt länge. Det började med en gravidfotografering och efter det har jag fotograferat syskonbilder, en till gravidmage, två nyföddfotograferingar, en par fotografering och ett helt underbart bröllop som de dessutom flyttade datumet för att kunna ha mig som bröllopsfotograf.

Nu blev det en ettårsfotografering av den här lilla sötnosen:
Paint and Shoot

Meningen var att vi skulle göra en speciell makeup med detta röda pulver men då det sprider sig som vinden blev det väldigt svårt att få till just det. Som tur är kan man ju göra detta fler gånger. 

Meningen var också att göra en mohikanfrisyr men det tog för lång tid och hanns ej med men man lär sig och detta var hur kul som helst så nästa gång blir det till att sminka i studion utan en fyraåring som springer runt fötterna. Resultatet blev ju trots detta riktigt effektfullt!
Trash MY Dress!

Nytt tema för 2014 eller snarare fotoprojekt är just Trash MY Dress, Trash The Dress är den vanliga benämningen när man efter bröllopet förevigar just bröllopsklänningen med lite udda inslag. Vissa hoppar i havet, andra lägger sig i vattenbrynet vid en strand och vissa sätter till och med eld på sina klänningar.
 
Så jag tänkte göra något annorlunda, det är fortfarande Trash The Dress men med min riktiga bröllopsklänning i olika miljöer och olika teman fast på andra modeller. Minst 12 skall jag hinna med i år har jag tänkt och här sitter jag precis med min första som jag hade ute i snön igår, love it! En av dansarna jag fotograferar ställde upp som modell och jag står för makeup och själva fotograferingen. Den första retuscheras direkt i datorn och den andra är helt klar. Håll till godo!:
 
 En bild om dagen - Gammalt

För mig har det blivit två projekt i år som jag försöker sammansvetsa, jag ska ta en bild om dagen och kollegan som satte fart på detta har nya teman varje dag men jag kör även ett eget race med en bild om dagen 2014.

Det är för jag vill ta mer porträtt på min familj, fotografera mer macro, självporträtt och landskap så det blir två bilder om dagen för min del. En med teman från Tobias Fischer och en där jag har ett tema för varje dag i veckan. Idag slapp jag dock två bilder då jag körde macro och gammalt i ett. Me like!
Makeup porträtt

Godmorgon, det har hänt en HEL del sen senast, jag har flyttat min gamla studio och har haft fullt upp med allt som hör till men nu är jag klar och ska ta tag i blogg och jobbet igen såklart.

Tills jag delar med mig av allt jag gör under sena vintern här och delar med mig av ett makeup porträtt från 2013 där jag sminkat och fotograferat, älskar vintage:
En bild om dagen - Självporträtt

En bild om dagen fortsätter även denna vecka, känns helt underbart att jag lyckas köra mina teman varje dag. Igår blev det ett självporträtt och då jag inte vill göra som alla andra så la jag till lite på makeupen jag hade när jag jobbade på make up store under dagen.

Dagens tema borde bli flytt då det är dags att börja flytta in i den nya studion men vi får se vad jag hinner med ☺
Nyföddfotografering idag..

En bild om dagen fortsätter med bilder från när jag är i studion. Den här lilla tösen på strax under 3 veckor vägrade sova, var otroligt stark och envis och om inte det var nog kom hon väl förberedd till världen med två små tänder. Helt underbar tös som har fått mig att le och lukta bebis hela dagen, underbart jobb man har. Sen gör det ju inte saken bättre att hon har helt underbart hårsvall på det 😘
#enbildomdagen2014 dag 2

Nu kommer jag köra teman veckovis på mina bilder jag skall ta varje dag. Dels för att utmana mig ännu mer och dels för att det kommer bli en rolig fotobok till 2014 😉

De olika teman jag kommer köra är, sonen, dottern, självporträtt, macro & BTS från någon av mina fotograferingar jag har i veckorna. Så långt har jag kommit så har ni två teman till att tipsa om så låt mig höra, Im all ears!

Nu dagens macro direkt från kameran..
#En bild om dagen 2014

Now its on! En fotografkollega till mig kom med ett riktigt roligt förslag, en bild om dagen 2014! Tänkte ge mig an den utmaningen dels för att kanske kunna få lite inspiration till vardafsfoto och dels för att inte bara fotografera när jag jobbar.

Har även en veckoutmaning jag tänkt på ett tag, är ju lite småkär i clownmakeup så min tanke är att en fotografering i veckan på det temat så får vi se om jag lyckas. Men nu först mitt bidrag till #enbildomdagen2014, leta upp mig på instagram på mouzieephoto och anta utmaningen du med!
Fotobloggar
Toppblogg.se