Hundvalpsfotografering:

Ibland är det inte bara människor som förevigas, ibland kommer en och en annan busig hundvalp med i bilden.

Det tog sin lilla tid dock att fånga dessa porträtt då de är snabba som få så husse och matte fick slita hårt för att få dem på plats så jag kunde föreviga de små rackarna. Nu har de funnit nya hem de små men jag är så glad att jag fångat denna lilla bus på bild:
Undervattensfotografering i 30 grader..

Att få köra en undervattensfotografering i 30 grader varm pool är inte helt fel men otroligt utmattande. Att göra så många dyk på kort tid gör sitt för lungorna så man får passa emellanåt. Att allt sen blir vitt och extremt blått är kanske inte så underligt men som tur är kan man kompensera det lite i kameran iallafall.

Så här är en bild från den senaste UV fotograferingen jag hade med underbara Julia:
Såld på gamla möbler!

Jag tycker verkligen om gamla möbler och jagar ofta efter speciella ting då är det himla tur att det finns en helt underbar butik som säljer sådant och inte bara har vita möbler.

Självklart åker kameran med ibland så jag kan även dela med mig av dessa ljuvliga möbler. Jag har väldigt mörka möbler annars, mörka kistor, ett svart hörnskåp, en vit växasäng, ett underbart spegelfönster med rökigt glas som jag bara älskar, jag som älskar speglar 😉

Köpte två nya fönster idag jag skall göra  något med, vad får dagen avgöra. Har redan ett fönster sen innan jag satt in barnens bilder i från en annan butik, love it!

Bröllopsfotografering som slutade på akuten..

Denna helg har jag fått jobba dubbelt. Hade halvdag i fredags och i lördags en heldagsfotografering. Fredagen flöt på utan några som helst problem med ett brudpar som mer än gärna spexade framför kameran.

Lördagen började bra med fint väder, en glad brud samt tärnor som förevigades när de gjorde sig i ordning på gamla stan. Bröllopsporträtt i Rosenforsparken och vidare till Husby Rekarne kyrka för vigsel och lite mer porträtt. 

Mingel, middag och bröllopstårta. När solen gick ner kunde jag inte motstå att kidnappa brudparet för att få ett porträtt i solnedgången. Efter mitt första porträtt skulle jag backa när olyckan var framme. Tre snabba steg bakåt, en blomlåda och en fotograf som landade rakt på den och bröt en planka itu som skar upp hela sidan på mig resulterade i en trip till akuten. Jag avslutade dock fotograferingen innan jag for in och upptäckte allt blod. 

Fick ringa maken som kom in och höll mig sällskap, chocken kom inte förrän jag väl låg inne och skaka som ett asplöv. En bröllopsfotografering att minnas. Blev hemskickad med morfintabletter och låg i två dagar men vilka bilder jag har att visa. Tur i oturen att det hände så sent som det gjorde. Vad gör man inte för konsten ☺
Bara älskar porträttet jag fick i solnedgången:
Bröllopsfotografering 2 dagar på raken..

Godmorgon, igår hade jag en otroligt rolig och givande dag. Började med att gå upp och packade väskan för att få åka och ordna bröllopsmakeupen på gårdagens blivande brud.

Väl efter det blev det till att hämta maken min som skulle med till vigseln. Vi kom på båda två efter bröllopet att detta är första gången vi är iväg utan våra barn och bara kan i lugn och ro sitta och fika, riktigt mysigt!

Väl på plats så var jag ju bokad för bröllopsporträtten efter vigseln med ett trött och hungrigt brudpar. Det är då man tar fram sitt hemliga vapen för att föreviga kärleken. Min assistent för dagen, min älskade make gör det han gör bäst, roar folk så de faller ut i skratt och gör så att jag nästan inte kan hålla mig när jag ska fotografera. Men vad gör det när man får dessa underbara bilder jag fick igår.

Nu ska jag upp och packa för dagens bröllop. En heldag så jag hoppas på vackert väder. Tills dess bjuder jag på bilder från igår och gör en kopp kaffe.
Förbereder för bröllop imorgon..

Imorgon är jag gäst, make up artist och bröllopsfotograf. Sist jag hade tre ädla uppdrag på ett bröllop var när min syster gifte sig. Det bjöd på en inridning på islandahäst till kyrkan, utgång från kyrkan till Imperial march från Star Wars och ett bröllopstal i Star Wars anda.

Så vad morgondagen har att erbjuda är en evig fråga men är man vän med bröllopsfotografen och både brud och brudgum lämnar sina morgongåvor till fotografen för att de skall gömmas kan vad som helst hända 😉

Så nu kör vi lite bilder från provfotograferingen med det blivande brudparet:Och nej ni får inte öppna morgongåvorna förrän imorgon...


Bloggen får vila när telefonen går sönder..

Det har varit väldigt, VÄLDIGT tyst på denna blogg en tid nu men det betyder inte att det inte händer så mycket med mitt fotograferande. Tvärtom! Har haft fullt ös sen i maj och värre blir det. 

I helgen har jag inte bara ett utan två bröllop att föreviga. 

Att bloggen fått lyda beror helt enkelt på att telefonen gick sönder vilket jag bloggar på sen tog det 1,5 månad innan jag ens fick veta att den var klar men nu är den lagad och jag kan återgå till mitt bloggande och mina bilder. Vart ska jag börja är en bra fråga, har ju hunnit gjort en hel del sen senast men kan visa något som ligger nära i tiden.


Så jag visar bilder från provfotograferingen på brudparet jag har heldagsbröllop med på lördag:

Fotobloggar
Toppblogg.se