Nyföddfotografering min passion..

De absolut roligaste fotograferingar är ju ändå nyföddfoto även om de är de mest krävande. Jag får många frågor om hur man går till väga när man skall boka?! 
Hör av er när ni är gravida och berätta när ni har beräknad födelse så skriver jag in det datumet i kalendern och har en lucka öppen vid beräknad BF. Vi har sedan en konsultation på telefon där vi planerar in hur nyföddfotograferingen skall se ut. På så vis är jag förberedd med rekvisita och annat när dagen väl kommer.

Det räcker att man skickar ett sms när man fött barnet så återkommer jag med de tider jag har sen är det bara att köra.

Fler bilder finns på min Facebooksida: Kristin Lundberg - Photography 
Och hemsidan såklart: www.kristin-photography.se
Minifotograferings erbjudande:

Kom och boka en minifotografering till minipris:
När bilderna betyder mer...

Inland skapar man mer än bara det man är på plats att göra i sitt jobb som fotograf. För en tid sedan fotograferade jag en gravidkvinna och hennes häst som ni sett i mina tidigare inlägg. Något ni inte såg då var att hennes vapendragare sedan många år var med. Hennes älskade schäfer. Han var mest i vägen och busade och hade sig så jag knäppte några bilder på honom med när han ändå var i farten.

I förra veckan lämnade han sin matte som då sörjer sin älskade familjemedlem. Då är det otroligt roligt att kunna visa och dela med sig av något så enkelt som ett porträtt som minne för det är ju det jag gör jag skapar minnen. Så imorgon väntar jag hem en 30x40 cm tavla av detta minne och jag hoppas att matte kan glädja sig länge åt den.
Studentporträtt..

Snart är det dags för alla 2014 att springa ut och jag sitter och går igenom mina studentbilder. Hittade denna underbara glädjespridare i portfolion:
Generationsfotografering..

Fyra stycken tokiga systrar skulle förevigas i en generationsfotografering. Då de sällan träffas alla fyra var det tur att kameran kom med och att höstsolen sakta gick ner så vi fick till lite mysiga bilder. Man ser ju direkt att allt inte gick som planerat men det är det som är så roligt med att fotografera, ni ska skratta och le för att ni har roligt inte för att fotografen ber er.

Har gjort en hel del generationsfotograferingar efter detta men det har då varit i studio med mormor, mor och dotter eller syskon och moder men inte med så många syskon. Jag hoppas jag får till lite fler såhär roliga fotograferingar i år.Föreviga en ballerina..

Många som följer mig vet nig att jag är rätt svag för att fotografera ballerinor och när jag fotograferar med Julia så slutar det alltid med otroligt ljusa bilder hur vi än vrider och vänder på det så fastnar jag alltid för dom. 

Detta är inte ett undantag, Soft Tones:Ps, snart dags för undervattensfotografering 😘


Ballerinor i studion..

Igår var det gå dags att leka lite med ljus och i vanlig ordning gick det över till något annat, något lek med slutartider på 30 sekunder, ljus och blixtar vilket resulterar i en mycket intressant bild jag tänkte dela med mig av idag. Har märkt att inte alla ser det dubbla budskapet i bilden så nu är då frågan om du gör det!?
 
Roligt var det och fler bilder blir det men vi börjar med denna:
 
 

Produktfotografering med Frozza:

En liten sneak peek från den senaste produktfotograferingen med Frozza och Rock of Sweden, skulle kunna ta hem ALLA dessa underbara halsband, love them!
Selfies?!

Nu var det riktigt länge sedan jag gjorde i ordning mig för några selfies. Brukar ju inte riktigt tycka det är roligt när man gör det varje dag utan brukar ju köra en fotografering med något roligt sminktema. Sist var det en clowntema, något svag för det. Kanske dags att göra en ny och med lite mer färg eller vad säger ni? 

Något roligt skall jag komma på att göra idag mellan mina retuscheringsjobb och allt med hemsidan. Dagen börjar ned en tripp till sjukhuset där jag ska sätta upp affischer sen ska jag luncha idag med en vän från P4 något jag ser riktigt fram emot, brukar få en hel del inspiration när jag samtalar med honom. Se vad personligt det blev idag då, nej åter till min senaste selfie och lite till, vi kör clowntemat 😘

Snart dags för nyföddfoto..

Jag har fått några bokningar med nyföddfotografering där modern redan nu bokat mig vid beräknad födelse. Jag längtar så tills jag får se dessa små underbara små mirakel. 2014 ska allt bli ett år där jag skall inrikta mig mer på att få föreviga just dessa små.

Tills dess bjuder jag på en bild från förra årets slut av en otroligt söt och trött tjej:
Fotobloggar
Toppblogg.se