Bröllopsporträtt i hemlighet..

I lördags sminkade jag en blivande brud som gifte sig väldigt mycket i hemlighet. Så när jag sedan tog deras bröllopsporträtt innan regnet föll så blev det väldigt många gratulationer på min företagssida på Facebook: Kristin Lundberg - Photography 

Men otroligt roligt att få vara med och föreviga saker i hemlighet, det gjorde jag även förra året och tog ett porträtt på brudparet med sina söner i förgrunden som höll i två skyltar där det stod, "Finally husband and wife". Den bilden gjordes fort i ordning så brudparet kunde skicka ut den till sina nära och kära via ett sms och visa släkt och vänner att de gift sig. Ibland har jag mina ljusa stunder 😘
Fyra porträtt av en..

Igår hjälpte jag min studiokollega med makeup på sin modell efter att den förra makeup artisten hoppat av jobbet dagen innan. Ibland är det bra att man kan mer än att bara fotografera. 

Då jag själv är dålig på att faktiskt visa att jag är make up artist och dela med mig av mina sminkningar så blev det en snabb porträttfotografering i studion. 

Och även om jag ska visa min makeup så kunde jag inte låta bli en vintage retuschering som jag är så svag för.

Måste även bjuda på en mindre seriös bild på modellen bara för den är så rolig.

Provfotografering i regnet..

Igår hade jag en konsultation med ett underbart brudpar och meningen var att vi efter konsultationen skulle ha en provfotografering när himlen öppnade sig och regnet öste ner. 

Tänk vilken skön inställning man har när man tycker att ptjaa det är bara lite vatten, vi kör! Goa glada och blöta blev dom men glädjen sprutar, det är så en fotografering skall vara. Oavsett vad som ska glädjen lysa igenom, det tycker vi om. Längtar till den stora dagen när jag får föreviga dessa två:
Fotobloggar
Toppblogg.se