Åter till verkligheten - Clownfacesunday

Nu har jag äntligen gjort klart mina skolfotograferingar för i år och äntligen kan jag ägna mig åt mina egna projekt och fotograferingar. Så första helgen försvann till mitt nya projekt Clownfacesunday som jag roar mig med varje söndag. Alla tar idag selfies så otroligt allvarligt och jag har börjat med dessa för att skänka lite glädje och självironi till porträtt. Då jag alltid av någon anledning tyckt om clownmakeup så var det ett givet val att införa även om det är lite mer fashion inspirerat än en klassisk clown.

Varje söndag lägger jag ut en bild som även hamnar på instagram under hashtagen #CFS & #clownfacesunday för fler skall de bli med variation vi får se hur det går framöver.


Smash the Cake och ettårsfotografering..

I fredags fick jag äran att återse Lovisa som jag först fotograferade i mammas mage och sen när hon bara var några dagar gammal. Denna dag hade mamma beställt en tårta och fotografen hade köpt in lite bokstäver och klossar som jag tyckte passade till fotograferingen och här är resultatet. 
Hur ska jag hinna med när jag har så många bollar i luften..

Inatt vaknade jag klockan tre och kunde inte somna om. Jag har för mycket jag vill göra, för mycket jag vill föreviga och alldeles för lite tid.

När jag inte fotograferar så målar jag och renoverar, en allt för rastlös själ och aldrig lyckas jag ta bilder för att dela med mig heller 😉

Idag blev det retuschering av bilder jag låtit ligga alldeles för länge men ej vågat mig på ännu. Originalen har varit för dåliga och jag har utvecklats sådant men nu vågar jag mig på det. Det blev porträtt, undervattensfoto och Gravidfotografering men idag visar jag bara de två första den sista skall pysslas lite extra på innan visning, dessa är ju bara tagna med tfnen på datorn så de högupplösta kommer. Jag har planer. Snart dags för fotoklubbens 75 års fotografering där jag ska stå och visa bildspel en hel dag:

Fotobloggar
Toppblogg.se