Paint and Shoot - Färgglad fotografering

Den här första Paint and Shoot fotograferingen gjorde jag för väldigt länge sen och alla som känner mig eller har mina visitkort känner nog igen det underbara färgglada barnet som jag inte kommer ifrån att byta ut, jag bara älskar just den första bilden.

Han var riktigt sur under fotograferingen men vad gör det när man ibland får till dessa guldkorn även om jag bjuder på lite söta små miner på bilderna med.

Däremot rekommenderas inte att göra dessa bilder när man är helt ensamt med barnet om man inte vill ha det väldigt färgglatt där man är, sen så blev det till att köpa nya vinylbakgrunder då färgen vägrade gå bort från golvet, bara ett tips!

Han hamnade även i fototidningen i förra året så han har synts en hel del. Och som sagt behöver jag säga det igen, jag ÄLSKAR denna första bild!

Bjuder på lite bilder från familjefotografering och min lilla tös som så tydligt visar att hon älskar lila på bild. Lite svårare med henne dock att få på bild då hon visste att hon ju inte fick kladda och ha sig och detta var när jag hade studion hemma.Kommentarer
Annster säger:

Fina bilder det här också :)

Verkligen inte. Doftar ljuvligt :)

2014-04-25 | 09:06:18
Bloggadress: http://annster.se
Ida och Amanda säger:

Så underbart söta bilder!

2014-04-25 | 12:10:23
Bloggadress: http://idaoamanda.blogg.se/
Olivia säger:

Fantastiska bilder!

SV: Tufft. :D

2014-04-26 | 16:56:18
Bloggadress: http://www.solglans.blogg.se
Mirjam Wallmark säger:

Underbara bilder, verkligen! kram

2014-04-29 | 12:08:52
Bloggadress: http://mirjamwallmark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Fotobloggar
Toppblogg.se