För ett år sedan..

 
Tänk vad mycket som kan hända på ett år. Jag skrev tidigare om när jag födde min dotter för 4 år sedan, vad hon gav mig för gåva i livet. Glädjen att vilja börja skapa och fotografera och hur tuff min graviditet var. För ett år sedan hade jag äntligen boat klart och fått upp min hylla som jag ville ha upp i mitt hem. Detta resulterade i att vattnet till slut gick morgonen därpå.

Mitt blodtryck brukar ligga på 75/95 och vid denna tidpunkt var det snarare 90/105 vilket gjorde att jag ej vågade köra bil, kunde inte gå upp för trapporna hör hemma utan att ta paus för rädslan över att svimma av helt. Jag blev så sjuk så till slut kände min moder att hon inte kunde sitta och titta på när jag rusade in och ut till alla läkarbesök, till specialläkaren Johannes på Mälardalens sjukhus för att åter igen se vad det var som gjorde att min barn inte växte som han skulle i magen och varför jag mådde så dåligt som jag gjorde. Havandeskapsförgiftning var svaret på den frågan.

Min moder kastade sig i bilen och körde i 9 timmar i streck veckan innan från Oppdal i Norge för att se över mig och en förlossning och ett första besök till en pytteliten liten kille fick hon öven vara med om innan hon åkte hem.

Bjuder på et av många självporträtt ifrån den här tiden.
 
      
      
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Fotobloggar
Toppblogg.se