Den enda rättvisan i världen är tiden..

..alla har vi 24 h om dygnet. Sådant ligger jag och tänker på när jag är sömnlös om nätterna då jag kommer på allt jag ska göra och allt jag inte hinner. Jag MÅSTE göra klart min dotters rum, bygga kontor till företaget, hinna retuschera mina jobb, planera in mina bokningar vilket är svårare än man tror särskilt när man redan jobbar alla vardagar och kör bröllop på helgerna.

Denna helg hann jag med två bröllop och en nyföddfotografering. Tiden räcker inte till just nu, det märktes igår när min son vrålade att mamma minsann kunde jobba sen! Det känns sådär att inte räcka till, att inte hinna med, att ha ett hem i kaos bara för att hinna med sitt egna jobb. Jag hoppas jag i år får ta lite semester efter jag fotat klart mina skolor men jag har inte den blekaste hur det kommer se ut i vinter innan jul då det är mitt första år jag faktiskt kommer att jobba ordentligt, vi får helt enkelt se om fler jobb trillar in.

Tills dess bjuder jag på gårdagens nyföddfoto som gör att allt detta glöms bort då jag gör något jag verkligen älskar och hoppas verkligen att folk ser att jag lägger min själ i mitt jobb.

Det blir till att satsa ännu mer på nyföddfoto för vem kan inte älska det här:
Bröllopsporträtt on the run..

I helgen bar det av ner till Särö för porträtt SM. På vägen ner han jag köra skolform i Katrineholm på fredagen, gravidfotograferingen på lördag morgon i Åtvidaberg, sen vidare till Tranås för bröllop och SM i Särö på kvällen.

Vilken helg har fått prata med helt underbara föreläsare från Holland och Norge så nu har jag satt lite planer i verket för mitt fotograferande.

Idag har jag äntligen hunnit gå igenom en del av bröllopsporträtten jag tänkte dela med mig av, får skriva lite mer om dom vid ett senare tillfälle för NU i skrivande stund är det dags att sova, två fotograferingar, två bildvisningar och två leveranser idag, nu är jag död och imorgon är det skolfotografering.

Så nu Bröllop on the run:
Fotobloggar
Toppblogg.se